Luxusní Grandhotel Pupp s pětihvězdičkovým servisem. Místo, kde v lobby můžete potkat třeba Johna Travoltu se synem Benjaminem, nebo Jiřího Bartošku s manželkou Andreou. Hodili si chlapci čtvrťákem, který z nich si veme prezidentské a který si veme císařské apartmá? Panna, nebo orel? To nám zůstalo utajeno. Jisté je, že v tomto hotelu bydlí jen ty největší hvězdy! Proto tam náš hvězdný tým nemohl chybět!

Video
Video se připravuje ...

Pupp nás vítá Markéta Reinischová, Petr Soukup

Kolonáda je zrádná věc. Ještě že Karlovy Vary oplývají léčivými prameny, které dokážou kocovinu vyhnat z těla ven. Své by o tom mohl vyprávět zpěvák Matěj Ruppert z Monkey Business, který si v minulosti přímo na kolonádě, znaven nejspíš nějakým těžkým nezávislým filmem, ustlal na lavičce. Tohle raději nezkoušejte, lehli jsme si za vás...

Video
Video se připravuje ...

Pozor na kolonádu, je velmi zrádná Markéta Reinischová, Petr Soukup

Ale ještě předtím, než se většina slabších povah "odpálí" filmovými doušky, proběhne slavnostní zahájení u hotelu Thermal na červeném koberci. Panové, nezapomeňte na Pomádu do vlasů a sledujte, čím vás na rudém běhounu doběhne Vinc Vega alias John Travolta.