Modelka Agáta Hanychová (27) a její snoubenec Miroslav Dopita (28) se na filmovém festivalu v Karlových Varech zřejmě hned tak neobjeví. Skandálem, po kterém opilý Dopita skončil za mřížemi, si odpískali další účast. Jiří Bartoška je tam nechce. 

Takové lidi tu nechci, uvedl Bartoška

Prezident festivalu Jiří Bartoška zuří. Hanychová a její snoubenec udělali z honosné události, na kterou přiletěli dokonce dvě hollywoodské hvězdy – Helen Mirren a Susan Sarandon, čtvrtou cenovou skupinu.

I když se Bartoška nechce oficiálně vyjádřit, podle jeho nejbližšího okolí ho incident naštval. „Takové lidi tady nechci, usilujeme o to, aby se psalo hlavně o filmech a podobné skandály nám to ničí,“ řekl podle svědků herec.

A Agáta? Ta na své stránky jen napsala, že pro letošek to stačí. „Teda to byly opět Vary… Na dalších sedm let mi to zase stačí,“ napsala Agáta, pro kterou bude mít skandál zřejmě dohru. Napadený muž si najal vyhlášeného advokáta Rolanda Němce a bude chtít ze sporu s celebritami vytěžit maximum. Případ buď skončí před soudem, nebo tučným odškodným.

Video
Video se připravuje ...

Snoubence Agáty odvádějí z policejní stanice Jan Jedlička

Procházka se psem

Milenci ještě ve středu odjeli domů vyspat se ze šílené noci. Ve čtvrtek odpoledně už společně venčili psa a tvářili se, jako kdyby se nic nestalo. V pátek brzy ráno odjela Hanychová pracovně na tábor do Kunčic pod Ondřejníkem. Doufejme, že tam se žádná rvačka neodehraje.

Fotogalerie
15 fotografií