Hanychová se snoubencem a přáteli to přepískli v baru a když se nad ránem vraceli na hotel, napadlo je odpočinout si na chodníku. Agáta se svým stylistou Martym si tam ustlali a nejspíš se kochali pohledem na hvězdnou oblohu. Neobvyklý výjev zaujal amatérského fotografa Lukáše M., který coby lovec dobrých snímků začal fotit.

Když ho Agáta zmerčila, začala běsnit. Poslala na něj Dopitu a dokonce se za tím sama rozběhla. Dopita Lukáše dostihl, jedním hodem o zem mu rozmlátil tři dny starý foťák, Agáta pro jistotu ještě rozkousla paměťovou kartu.

Lukáš M. se výpadům amerického fotbalisty vůbec nebránil. Nemohl. Je totiž profesionální voják se speciálním výcvikem. Jednak si byl vědom, že by Dopitu snadno přemohl a nejspíš asi i dobil, pak také věděl, že si to vzhledem ke své profesi nemůže dovolit. Čekal by ho postih!

"Pan Dopita mě shodil na zem. Dostal jsem několik ran pěstí do obličeje, chytil mě taky pod krkem," líčí napadení Lukáš M. Duchapřítomně však ještě stihl zavolat na policii, která byla do pár minut na místě.

Napadený muž odjel do nemocnice na vyšetření. "Udělali jsme mu rentgen hlavy, ale nezjistili jsme žádné vážné zranění. S oděrkami a modřinami byl muž propuštěn domů," řekla mluvčí karlovarské nemocnice.

Naopak zadrženi byli Mirek Dopita a Agáta Hanychová. Dopita do rána v policejní cele střízlivěl téměř z tří promile alkoholu, propuštěn byl až pozdě odpoledne. Agátu pustili už ráno. Okamžitě začala shánět právníka, aby z toho jejího snoubence dostal. Podle informací Blesk.cz chce oslovit Daniela Volopicha, manžela Andrey Verešové.

Fotogalerie
10 fotografií