Zamilovaná Iveta ale zatím v Garganu lékaře nevyhledala, přestože to slíbila. Když odcházela z pražské psychiatrické kliniky, uklidňovala lékaře tím, že v Itálii bude dál pokračovat v léčbě. Rozhodně by si měla nechat udělat alespoň pro začátek jaterní testy. Zatím si ovšem zpěvačka užívá nečekanou dovolenou.

Už si ale konečně vzpomněla, že nechala v Čechách syna Artura (15). V pondělí se pro něj má Domenico Martucci vypravit. „Mám v Praze ještě z dřívějška domluvené nějaké schůzky a pak zajdu do Arturovy školy vyjednat, jestli mu dají vysvědčení o pár dní dřív,“ řekl Domenico Blesku.

Chce se zase co nejdřív vrátit i s Artíkem do Peschici, chystá mu krásné slunné prázdniny. „Nebudu Ivetu nechávat samotnou dlouho,“ ujistil ještě italský krasavec, jenž svěřil po dobu nepřítomnosti svou milovanou do rukou své známé Češky, která v Itálii již dlouho žije.

Snad na Bartošovou zase kvůli jeho cestě do Česka nepadnou její známé chmury. Když Domenico naposledy Ivetu opustil v Česku a odletěl sám do Gargana, skončila zpěvačka hned druhý den v blázinci. Navíc se jeho cestou do Prahy taky nebezpečně odsunulo léčení, které Domenico Ivetě slíbil zařídit. A podle jejího manažera Dušáka jsou všechny odklady léčby velmi riskantní.

Fotogalerie
33 fotografií