Ivetin manažer Richard Dušák Nedělnímu Blesku sdělil: „Její ošetřující lékař mi řekl, že jí selhávají ledviny a játra. Měla by být v nemocnici. Musí totálně abstinovat, jinak umře! A u toho nechci být, končím s ní!“

Po Ivetině překotném útěku z blázince a cestě do Itálie se o syna Artura (15) stará jeho otec Ladislav Štaidl. „Láďa už přemýšlí, jak to zařídí na prázdniny,“ prozradil Nedělnímu Blesku blízký přítel rodiny. „Chtěl mít Artura u sebe, protože není vůbec jasné, kdy se Iveta vrátí. Vždyť ona na kluka vůbec nemyslí,“ dodal Štaidlův kamarád. Iveta však prý už spřádá plány, že Artur po vysvědčení přiletí do Itálie za ní. Zatím si však vychutnává sluníčko, moře a pohostinnost Domenica a jeho rodiny sama.

Fotogalerie
18 fotografií

Po včerejším příjezdu do Martucciho zámečku v městečku Peschici si ani nevybalila a hned spěchala k moři. Vysmátá Iveta ze sebe znovu dělala až po uši zamilovaného diblíka. Prostě jí je zase heja heja, jak zpívala nedávno. „Cítím se stále lépe,“ řekla zpěvačka. Plánované cestování po Itálii zatím ale pár odložil. Hraběte prý čekají v příštích dnech »neodkladná « jednání. S lékaři o Ivetině léčbě?