Před dvěma týdny těhotná modelka udělala s Chymčákovou krátký proces. Ukončila jak jejich dlouholeté přátelství, tak ji vykopla i z pozice své manažerky. Jak se ukázalo, nejednalo se o náhlé zbláznění hormonů, ale o to, že její bývalá nejlepší kámoška má pletky s Agátiným expartnerem.

„Zklamala mě jak v osobním životě, tak i profesním,“ komentovala celou záležitost modelka, pro kterou je téma Jiří Hudler i po letech velmi citlivou záležitostí. Před Chymčákovou se kvůli němu rozhádala i s jeho bývalou přítelkyní Simonou Krainovou (38), které ještě doteď nemůže přijít na jméno.

„S Agátou jsme se rozešly v dobrém a bylo to po vzájemné dohodě. Začaly jsme se rozcházet v osobních a pracovních názorech,“ vysvětlila Chymčáková s tím, že po padáku od Agáty nijak netruchlí. „Po finanční stránce mě to vůbec nijak nepoznamenalo, a navíc mám teď spoustu volného času,“ radovala se Hanka a zároveň přiznala, jak je to mezí ní a Hudlerem.

„Je to teprve v začátcích a zatím o tom nechci mluvit jako o vztahu,“ uvedla modelka. Ačkoliv je zamilovaná až po uši, je sama. Podle informací Blesku Hudler před pár dny odletěl za velkou louži. „Sezona ještě nezačala, ale už teď mají dost přísné tréninky,“ uzavřela posmutněle nová kořist hokejové hvězdy.

Fotogalerie
1 fotografie