Šimek v rozhovoru pro Stream.cz přiznal, že s Ivetou Bartošovou jsou stále v kontaktu a vztah s Martuccim jí přeje. Sám se totiž mohl přesvědčit o jeho pohostinosti, když ho před třemi lety pozval na svůj zámek do Gargana, kde trávila nedávno chvíle romantiky i Iveta Bartošová.

"Velký úkol jsem u Ivetky splnil, napospas jsem ji nenechal, vždyť s Domenicem je to láska. Já Domenica znám dlouho, my jsme dokonce spolu jezdili na mezinárodní festivaly, byl se mnou v Rusku, já byl dokonce u něj v Itálii na jeho zámku, takže pravej nefalšovanej hrabě to opravdu je. Je to těžkej bohém, v tom romantickým slova smyslu, piáno, víno, zpěv, ženy. Já jim to prostě přeju," pěl Shimi chválu na Domenica.

Fotogalerie
36 fotografií

Shimi také potvrdil, že je Domenico ve městě, kde žije a má zámek, velmi oblíbený a každý ho zná. Shimi si prý připadal jako ve filmu. "Domenica tam všichni znají, všichni ho zdraví, fakt je to taková pravá Itálie Slunce, seno..., jak tam přijel Dejdar v tom autě, tak Domenico taky jezdil tím městem s otevřenou střechou, měl bourák, všechny zdravil. Jezdili jsme po restauracích. Měli jsme všechno zadarmo. Na zámku to má hezký. Je to těžká romantika a Ivetě to přeju. Zůstali jsme kamarádi, nerozešli jsme se, když se potřebujeme, tak si zavoláme," dodal Shimi, který ještě v tu dobu nevěděl, že se Iveta o týden později zhroutí a skončí na psychiatrické léčebně.