Jak to tak vypadá, jedna velká reality show se mezi Červínem a Kautmanovou odehrává i bez televizních kamer a nebude mít konce. Barbara se totiž výživného, které s advokátkou stanovily na 30 tisíc měsíčně, jen tak nedočká.

Červín vytáhl těžký kalibr – snaží se alimenty obejít návrhem na střídavou péči. „To je teda tatínek. Celou dobu se o Rózu nestará, peníze, co na ni má posílat, neposílá, a pokud ano, tak málo. Najednou si vzpomene, že ji chce do střídavé péče. Místo toho, aby dal pokoj a zachoval se férově, tak jen hází klacky pod nohy,“ řekla Blesku Kautmanová, které vadí to, že Červín chce jen celou záležitost zbytečně protahovat. „Udělal by líp, kdyby alespoň jednou zavolal a zeptal se, jak se jí daří. Já bych neměla problém mu dceru půjčovat, ale to by se nesměl chovat takhle,“ uzavřela Barbara.

Fotogalerie
3 fotografie

Reakci Michala Červína se Blesku včera nepodařilo sehnat, mobilní telefon nezvedal a ani nereagoval na SMS zprávy. Ale jak už před časem Blesku řekl, podle něj se soudy táhnou velmi dlouho a je to běh na dlouhou trať. O to se nyní sám Červín ukázkově postaral. Na to, jak celá nepodařená láska ze soutěže Vem si mě! skončí, si budeme muset počkat do srpna, na kdy je odročen soud.