O všech bolestech a ztrátech v životě se rozpovídala pro Magazín ONA Dnes. Herečka, která si minulý rok prožila rozchod s manželem a pohřbila milovaného otce, konečně může říct, že je opět šťastná. Nejvíce Bočanové pomohl čas se se vším vyrovnat a pak pomocná ruka odborníků.

"Hlavně pominul strach. Strach ze života, z toho, co bude. Pomohl čas a taky psychologové a psychiatři. Nestydím se za to, že jsem k nim chodila. Je to jediná cesta, aby se člověk nezbláznil, když je na tom špatně," řekla v rozhovoru pro ONA Dnes Bočanová.

Fotogalerie
5 fotografií

Herečka je na sebe pyšná hlavně proto, že vůči svému bývalému partnerovi, ale zatím ještě stále manželovi Viktoru Mrázovi, necítí žádnou zášť. Ani mu po rozchodu nic nevyčítala, i když byly situace, kdy by to potřebovala. Mráz ji totiž opustil s tím, že oba budou šťastnější s někým jiným.

"Když si promítám zpětně, jak strašně slušně jsem se chovala celou dobu v extrémně vypjatých citových situacích, tak jsem na sebe pyšná. Ani jeden výstřik hysterie a zloby vůči Viktorovi a okolí," řekla Bočanová s tím, že k tomu měla ale mnoho důvodů, nakonec se však udržela a nyní tvrdí, že s manželem Mrázem vycházejí dobře.

"Viktor se tenkrát rozhodl, že když se odloučíme, přinese to do budoucna oběma štěstí. A já dneska věřím tomu, že to bylo správné rozhodnutí. Jen to trochu trvalo," uzavřela Bočanová.