Bílá nebyla jediná na koho skupinka malých chlapců neustále pokřikovala. Terčem se stala i moderátorka Snídaně s Novou Marta Ondráčková, která na červeném koberci vítala delegaci k filmu V peřině.

Zpěvačka v pohádce hraje maminku a jejím manželem je Karel Roden. "Byla to naše třetí společná práce ve filmu a opět to bylo neskutečné. Karel je opravdu skvělý, charismatický a famózní chlap. Točit s ním film je za odměnu a já jsem to štěstí měla už třikrát," usmívá se Bílá, která s hercem měla při natáčení společný karavan.

Fotogalerie
12 fotografií

Zatímco Lucka si to s Karlem před kamerou užila, jeho životní partnerka Jana Krausová se s ním při natáčení vůbec nepotkala. Partneři si to určitě vynahradí na festivalu METROpolitní léto hereckých osobností na Vyšehradě, kde spolu hrají ve hře O lásce.

Roden na premiéru dorazil na poslední chvíli, protože se zasekl v dopravní zácpě. Překvapivě po premiéře dorazil i na afterparty do Potrefené husy. "Pro mě ta role byla hodně šťavnatá, má to úplně jinou poetiku než běžně dělám," tvrdí herec, který se prosadil v zahraničí.