Eva měla celý život tmavé vlasy, jediné, co měnila byla délka. Před čtyřmi měsíci se zničehonic rozhodla, že půjde na blond. "Přičítám to hormonální nestabilitě. Přece jenom jsem byla těhotná a hormony se mnou doslova mlátily. Když už jsem se do odbarvování pustila, tak jsem to chtěla dotáhnout do konce. Ale musím dát za pravdu vaší módní redaktorce Františce, na fotkách vypadám jako transvestita," tvrdí se smíchem moderátorka.

"Manžel mi řekl hned, že se mu to nelíbí a okolí je tak padesát na padesát. Nechám vlasy do září odpočinout. V salonu Yes jsem se domluvila, že mi je obarví na tmavo a prodlouží až do pasu," dodala Decastelo, která nechyběla na tiskové konferenci k soutěži Muž roku 2011.

Finalisté soutěže Muž roku
Autor: Petr Merta

"Moc jsem kluky neokukovala, ale na první pohled mě zaujal Slovák Marián a z Čechů Jan Sokol. Uvidíme, jak vše nakonec dopadne. O vítězi stejně rozhoduje porota," říká Eva.

Kromě soutěžících finálový program Muže roku 26. srpna v Náchodě zpestří i Marek Ztracený, Olga Lounová či Debbie. Pánové se již tradičně představí během promenády v plavkách, ve volné disciplíně i v rozhovorech s porotci.

Fotogalerie
13 fotografií