Vojta Dyk koncertoval se skupinou Nightwork pro dobrou věc, jejich koncert mohl zhlédnout každý, kdo si koupil tričko s logem kapely a centra pomoci Paraple za 330 Kč. Vilhelmová se na Letné maskovala kloboukem a brýlemi, ale pozornosti našeho fotografa neunikla. S dětmi sledovala koncert svého milence.

Na Františkovi a Cyrilovi, synech Vilhelmové, bylo vidět, že si s Vojtou rozumí. Nového muže v Tánině životě tak přijali v poklidu. Dyk se po koncertu ihned vydal za Táňou a společně i s jejími dětmi odešli. Vilhelmová to zřejmě s Dykem myslí opravdu vážně, mladého zpěváka představila nedávno i své mamince. Teď už zbývá se jen rozvést s manželem Pavlem Čechákem, aby mohla být volná pro milence.

Fotogalerie
12 fotografií

Ve čtvrtek odpoledne se v Praze v sadech na Letné  konal 12. ročník charitativního Běhu pro Paraple. Na startu stometrové trati se vedle dalších běžců vystřídaly i známé osobnosti, například Karel Šíp, Alois Náhlovský, Vojtěch Dyk, Jakub Prachař, Pavel Nový a další. Nechyběl ani předseda rady Centra Paraple Zdeněk Svěrák. Výtěžek běhu má podpořit právě toto středisko, které nabízí poradenství a podporu vozíčkářům.