Kamil Střihavka si nedá pokoj. Ani tři zdravotní kolapsy za poslední dva roky zpěváka neodradily od celodenních flámů. V úterý Kamil svým koncertem nadchl celou pražskou Sa- SaZu a pak s kapelou pokřtil DVD z loňského koncertu. „Chtěli jsme si udělat radost,“ svěřil se večer po vystoupení Střihavka Blesku. Neřekl ale, že půjde, slovy klasika o radost až do rána, přesněji do dalšího večera. Kamil se totiž vydal na celodenní turné po pražských vinárnách.

Z Holešovic, kde se koncert odehrál, jel zpěvák s přáteli do Konviktu v Konviktské ulici na Starém Městě. S rozedněním partička zamířila pro změnu do jiné pražské čtvrti, do Vršovic do baru U Sporťáka. Sem si pro zmoženého Střihavku přijela krátce po poledni manželka. Zpěvák už měl pěkně naváto, ale spořádaně opustil po boku ženy bar a ještě zamával z přistaveného taxíku.

Fotogalerie
10 fotografií

Jenže chyba lávky, manželka asi nebyla doma tím správným magnetem. Rozhodně byl zpěvák za dvě hodiny zase zpátky pěkně na zahrádce U Sporťáka. A vypadalo to, že tam klidně do večera vydrží. Kamil se vůbec nešetří, na své zdraví nemyslí. A to skončil v roce 2009 hned dvakrát v rukou lékařů.

Napřed měl v létě srdeční příhodu a musel na kapačky a pak zkolaboval ještě jednou v prosinci. Letos v dubnu Střihavka taky místo na koncert putoval do nemocnice. Zase ho zachránily kapačky. „Neumím odpočívat. Když nehraju v muzikálu, tak vystupuju s kapelou,“ přiznal před šesti týdny zpěvák. Někdo by mu už měl vysvětlit, že čtyřiadvacetihodinový fl ám se za relax obvykle nepovažuje.