„Natočil jsem parodii, Rytmus mi pak volal a vyhrožoval mi, že mě dobije. V současné době jeho SMSkové výhrůžky vůči mojí osobě dosáhly hranice, kterou už nejsem ochoten a schopen tolerovat a v tuhle chvíli se svým právníkem shromažďuji materiály na podezření z trestného činu nebezpečného vyhrožování,“ napsal Kazma v úterý na svém blogu.

Ve středu večer umístil ale Rytmus na svůj facebookový profil video, jak přichází do redakce, kde Kazma natáčí svůj pořad, a hledá ho. Pán na recepci ho velice ochotně odvede až do místnosti, kde sedí Kazma. Rytmus se na něj okamžitě vrhá. V tu chvíli se ale kameramanova ruka nápadně roztřese. Každého, kdo se na video koukne, okamžitě napadnou dvě možné příčiny tohoto třesu:

1) Situace se nevyvíjela podle očekávání. Rytmus dostal od Kazmy pořádně naloženo a jeho holohlavý "gangsta" kameraman, který je vidět v zrcadle ve výtahu, dostal strach, že i jeho čeká nakládačka od Kazmy. Roztřásl se tak, že neudržel telefon.

2) Celé video je podvrh. Třes způsobil rozmazaný obraz, aby nebylo vidět, co se skutečně ve studiu odehrálo.

Kazma poslal do redakce fotografii, která má dokázat, že ho Rytmus skutečně napadl
Autor: archiv Kazmy
Foto jako důkaz? A trestní oznámení

Kazma ale vylučuje obě varianty. Dokonce do redakce poslal i fotku pomláceného obličeje. "Pan Vrbovský mě skutečně surově napadl. Vůbec jsem netušil, že to celé natáčí, a že to i zveřejní," řekl Blesk.cz Kazma. Na svůj blog už vyvěsil také oficiální prohlášení k celému incidentu.

"Pan Vrbovský je dle mého názoru psychopatický a nebezpečný agresor a v normální společnosti nemají tito lidé co dělat. V současné doby s mým právním zástupcem shromažďujeme potřebné materiály a budeme podávat trestní oznámení za nebezpečné vyhrožování dle § 353 trestního zákoníku a za napadení § 352 Násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci," píše Kazma.

Rytmusova manažerka se zatím nevyjádřila vůbec. Telefon nezvedá a na SMS neodpovídá.

A co si myslíte vy? Zbil Rytmus Kazmu, nebo Kazma Rytmuse? Byl nakonec bit i kameraman a rapperův průvodce s červeným svetříkem? Je video podvrh? Řekněte nám svůj názor v diskuzi pod článkem!