Zamilovaná dvojice spolu přišla ruku v ruce na otvírání nového pražského baru. Martina Gavriely se rozhodla dál vztah netajit. "je to zbytečné, stejně už to všichni ví. Jsem zamilovaná a marcus je muž mého života," svěřila Martina s úsměvem.

Aby Gavriely vedle svého zajíčka nepůsobila jako jeho máma, snaží se oblékat mladistvě a moc se nelíčit. Na akci zvolila bílé minišaty a koženou rockerskou bundu. Martina se na všechny smála a bylo vidět, že jí vztah s Marcusem svědčí.

Fotogalerie
9 fotografií

Martina se po odchodu z VIP zpráv na Primě věnuje hlavně dětem a práci asistentky. Také se snaží podnikat. Nedávno si totiž otevřela kosmetický salon. Celkově je spokojená a je ráda, že jí odpadly každodenní stresy z moderování.

"Byly to hrozné nervy, každý čekal, kdy se zas přeřeknu. Nyní jsem absolutně spokojená, jak po stránce pracovní, tak i v osobním životě. Marcus je skvělý, moc mě podporuje. Pro mě je také důležité, že si velmi rozumí s mými dětmi. Je to prostě partner do života se vším všudy," uzavřela s nadšením Gavriely.