Savka se krátce po skončení SuperStar proslavil silvestrovskou rvačkou, kde mu útočníci roztrhli tvář. Po sešití mu na pravé tváři zůstala deseticentimetrová jizva začalo s emu přezdívat Peyrac. I po sedmi letech je jizva stále vidět. "Do té doby jsem nikdy žádný incident neměl, byl to pro mě šok. Ale na druhou stranu velká zkušenost. Jizvu jsem si už nechal jednou přešít, ale stejně je dost vidět. Pan doktor mi říkal, že by se dala přešít tak, aby nebyla vidět, ale zatím mi to nevadí a hlavně nemám na to čas," řekl Blesk.cz Tomáš, který se od SuperStar živí hudbou.

"Lucrezia je můj asi desátý muzikál, kde hraju, takže si na nezájem nestěžuji. Hraji ještě divadlo, občas někde vystupuji, jsem spokojený, zatím si nikde nemusím přivydělávat," usmívá se zpěvák.

Savka po skončení soutěže neusnul na vavřínech, začal studovat na konzervatoři. Tam se poznal i se svou dívkou Markétou Procházkovou (muzikál Baron Prášil, Quasimodo). "Přál bych si, aby nám to vydrželo navždy, ale každopádně je to moje osudová žena," netají se zpěvák.