"Jsem moc zamilovaná, je to neuvěřitelně čistý člověk a na to, že má jedenáct zámků, je velmi skromný," chlubí se Bartošová, která se do Itala zbláznila před měsícem. Iveto a nejde jen o vzdušné zámky?

Domenicovi přátelé se domnívají, že to s jeho tituly a bohatstvím nebude tak horké. "Myslím si, že moc peněz nemá. Rodiče mu v Itálii zařídili nějakou samoobsluhu, ze které mu měsíčně chodí peníze, ale moc to není. Domenico by chtěl být zpěvák a dělá všechno proto, aby se proslavil. Proto se dal dohromady s Ivetou, chce, aby mu pomohla proslavit. Ale ona není jedinou ženou v jeho životě. Kdykoliv ho potkám, je zavěšený do nějaké prostitutky," tvrdí Materna, který se s Martuccim zná dva roky.

"On je opravdu ostudou pro všechny Italy, co v Čechách žijí. Jen se chvástá a vymýšlí si. Chodí jen do italských restaurací, protože tam může jíst a pít na dluh, do hodně už má zákaz," říká Materna.

Na svých webových stránkách "hrabě" píše, že se v roce 1976 narodil v Neapoli. Svou rodinou byl vychováván ve velmi přísném duchu, typickém pro člena jednoho z nejstarších rodů v Itálii. Od jedenácti let se věnuje hudbě, před třemi lety se zúčastnil českého XFactoru, ale neuspěl. Občas vystupuje v českých barech.

Románek s Míšou Noskovou

S charismatickým Italem před třemi a půl lety randila zpěvačka Michaela Nosková. "Poznali jsme se v salsa klubu, kam jsem tehdy hodně chodila. Ale vzhledem k tomu, že on salsu neumí tančit, je divné, že tam byl každý večer. Chodili jsme spolu čtyři měsíce a nazpívali spolu duet," prozradila Blesk.cz zpěvačka. Na otázku, zda si myslí, že je Domenico zámožný šlechtic, říká: "Jeho rodiče asi nějaký majetek mají, jednou jsem se v Praze setkala s jeho otcem a byl to velmi galantní muž. Ale Domenico? No, myslím si o tom své a Rothschild rozhodně není."

Nosková vztah Ivetě přeje, ale přesto ji nabádá k opatrnosti: "Jde o typického Itala – je temperamentní, divoký, ale i velmi galantní. Člověka by utáhl na vařené nudli. Ale ne vše, co říká je pravda."

Fotogalerie
11 fotografií