"Slíbili mi, že stavba našeho nového domu bude trvat rok, ale všichni kamarádi tvrdí, že se to protáhne na dva. I kdybych měla bydlet v cihlách, tak se do roka stěhuju," řekla Blesk.cz Mahulena, která bude bydlet nedaleko manžela. "Našla jsem si pozemek v Buštěhradě, je to kousek od Číčovic, kde jsme s Máňou bydlely. Nechtěla jsem dceru vytrhávat z jejího rodného prostředí. Má to tam ráda a hlavně to bude mít kousek k tátovi a tetě," tvrdí herečka.

Zatímco pozemek si zaplatila sama, vzala si na dvacet let hypotéku, dům jí zaplatí manžel Viktor Mráz, se kterým už dva roky nežije. "Rozvod ještě podaný není, ale určitě k němu dojde. Problém je v tom, že jsme s Viktorem hrozně pohodlní a neradi něco řešíme na úřadech. Na druhou stranu jsme se na všem dohodli a momentálně je mezi námi velmi přátelský vztah," tvrdí Bočanová, která je na rozdíl od svého muže opět zamilovaná.

Video
Video se připravuje ...

S Mahulenou Bočanovou v posteli Jan Jedlička, hudba: Yellow

"Ano, jsem zase zamilovaná a moc si to užívám. Nevěřila jsem, že to ještě někdy dokážu, ale najednou to přišlo jako blesk z čistého nebe," usmívá se Mahulena. Ta už půl roku randí s pohledným podnikatelem Martinem Černým.

Mahulena s přítelem Martinem
Autor: Tomáš Vrbenský

Moderátorka magazínu TopStar žije s dcerou v pronajatém bytě na Staroměstském náměstí. Byt v centru by si chtěla nechat, i když bude mít nově postaveno v Buštěhradě. "Márinka to má kousek do školy a třeba jednou bude chtít být v Praze, tak se to bude hodit," míní Mahulena, která se stala tváří velmi luxusních postelí. A na jedné se ve čtvrtek uprostřed Staromáku povalovala. "Firma chtěla vzbudit pozornost a myslím, že se jí to podařilo, akorát já se trochu stydím. Jsem moc na očích a ještě tolik turistů," říká herečka.

Mahulena si odskočila od plotny
Autor: Pavel Machan


Fotogalerie
12 fotografií