"Doposud jsem měl jen tašku stejné značky, tak jsem se rozhodl, že si k ní přikoupím auto. Samozřejmě sportovní a bez střechy," prozradil Blesk.cz čerstvý šedesátník. Ondřej měl narozeniny už 2. května, ale oslava proběhla až včera (v pondělí) v Písecké bráně.

"Tohle je jediná oslava, kterou jsem uspořádal. Jsem moc rád, že přišlo tolik lidí, které mám moc rád, a to je asi ten největší dárek, co mi mohli dát," říká skladatel.

Na oslavě ze začátku chyběla Soukupova manželka Gábina Osvaldová, musela "porotcovat" v Superstar, ale po přenose přišla. "Nakonec jsem tam měl obě ženy," usmívá se Soukup, který už osm let žije se zpěvačkou Lucií Šoralovou.

751332:gallery:true:true

Mejdan byl spojen se křtem trojcédéčka, které je průřezem Ondřejovi třicetileté hudební kariéry. "Asi ze dne a půl mé hudby, o které vím a mám ji archivovanou, jsem vybral písničky, části filmových hudeb, muzikálů,  nebo skladby, které mám rád a nebo i rarity, které asi skoro nikdo nikdy neslyšel," říká Soukup.

Hudební skladatel úzce spolupracuje s Lucií Bílou, společně s manželkou, textařkou Gábinou Osvaldovou pro ni napsali víc jak sedmdesát skladeb, je autorem hudby k muzikálům Johanka z Arku, Elixír života nebo Robin Hood, složil hudbu k několika filmům - Akumulátor, Kolja nebo Vratné lahve.

Soukup má s manželkou dospělého syna Františka, který je zakládajícím členem "teplákové" formace Nightwork.

Fotogalerie
19 fotografií