S přítelem to ale mají mezi sebou zřejmě už vyříkané. Miroslav si totiž po přehlídce přijel Agátu vyzvednout. Ta se celý večer zdržela pití alkoholu i cigaret a domů odjížděli po desáté hodiny. Agáta se konečně začíná chovat zodpovědně. Přeci jen už bylo na čase.

Modelka je na začátku sedmého měsíce těhotenství. Ani v tak pokročilém stavu se nebála předvádět na molu na vysokých podpatcích. Navíc to byla opět přehlídka jejího oblečení. Během večera Agáta ještě rozdávala sušenky a bonbony hostům. Večerem provázela herečka Mahulena Bočanová, která si stejně jako zpěvák Michal David několikrát šáhli na těhotenské bříško Agáty.

Fotogalerie
1 fotografie

Agáta se nedávno v rádiu svěřila, že se hodlá vdávat, ze svatby ale nakonec sešlo. Vyšlo najevo, že Agáta lhala a navíc by to prý nikdy neudělala. "Vdávat se rozhodně nebudu. Tenkrát na Evropě 2 jsem lhala, když jsem řekla, že se v květnu vdám v Itálii. Mirek je táta mého dítěte a tím to končí. Takhle nám to zatím vyhovuje, když to nebude klapat, tak se rozejdeme," svěřila těhotná Agáta.