Herečku nabídka od Novy příjemně překvapila. "Když jsem odcházela z Ordinace, tak mi vedení řeklo, že se mnou bude nadále počítat jako s jejich hereckou posilou. Teď se ozvali a já jejich nabídku s nadšením přijala," řekla Daniela.

Ta před lety z oblíbeného seriálu odešla hlavně na popud svého žárlivého přítele Ladislava Poláka. Bývalý tenisový trenér prezidenta Klause a přítel Mirka Topolánka tehdy těžce nesl milostné scény Šinkorové s hereckým kolegou Petrem Rychlým.

Chce do Naháčů

"Dala jsem si pauzu, abych mohla zažít nějaký soukromý život, který jsem do té doby moc neměla,“ přiznala Šinkorová, která s Polákem nedávno oslavila pětileté výročí. Práce jí ale chyběla. "Chtěla bych se vrátit k tomu, co jsem studovala a celý život dělám a navíc mě v tom i můj přítel podporuje. V podstatě to byl on, kdo mě dokopal k tomu, abych šla opět do práce," tvrdí Šinkorová.

Kromě televize přijala nabídku i v divadle a usiluje o roli Bereniky v připravovaném muzikálu Naháči. "Bylo by krásné, kdyby to vyšlo," dodala Šinkorová s tím, že jí ani nevadí sexuální tématika muzikálu. "Jsem normální ženská a sex patří k životu," smála se.

Video
Video se připravuje ...

Šinkorová zpívá Eva Tušková

Fotogalerie
4 fotografie