Ještě tančím. To bylo Alexovo optimistické heslo, která s oblibou používal jako odpověď na otázky: Jak se máš? nebo Jak se ti daří?. Podle jeho přátel mezi které patřila Simona Krainová, Dara Rolins, Ivana Christová nebo Nora Mojsejová, to v posledních dnech byla jeho nejčastější odpověď.

Slovenský vizážista si nikdy na zdravotní stav nestěžoval, ale jeho nejbližší správně tušili, že s ním není vše v pořádku. Během několika týdnů zhubl šestnáct kilogramů a vypadal velmi vyčerpaně.  Ale přesto stále dokola tvrdil: "Nepřestávám tancovat!"

Vzhledem k tomu, že byl Alex poprvé v nemocnici loni na konci června, je zřejmě, že se ze zákeřnou chorobou potýkal delší dobu. Na sociální síti Facebook dokonce zveřejnil svou fotografii, kterou si sám mobilem pořídil. Na otázky, proč je v nemocnici, se smajlíky odpovídal, že rodil císařským řezem. "Malý je v inkubátoru, ale je celý po mě. I když mi vzal všechnu krásu a svalovou hmotu, je stejně urostlý jako táta."

Když loni Alexe z nemocnice propustili, místo odpočinku, se naplno vrhl do pracovního kolotoče. Zda ho vysilovala jen práce nebo to byla závažnější choroba, kterou Alex před ostatními tajil, se už asi nikdo nedozví. Ale před dvěma týdny byl opět hospitalizován do nemocnice. Tentokrát už mu lékaři nedokázali pomoct. Byl moc zesláblý a jeho tělo už nedokázalo bojovat o život... Alexovo srdce v neděli 8. května okolo 22. hodiny přestalo bít...

Pár minut po jeho smrti se Facebook zaplavil statusy, ve kterých lidé vyjadřovali svůj šok. Alex si díky letité práci v showbyznysu vybudoval s mnoha celebritami velmi přátelský vztah. "V noci jsme ho s Darou oplakali. Věděly jsme, že je nemocný, ale netušily jsme, že je to tak vážné," řekla Blesk.cz se slzami v očích modelka Simona Krainová.

Fotogalerie
3 fotografie

(Jak Alex líčil modelky - podívejte se ZDE)