Chlapečkovi bude zanedlouho rok a jeho matka Klára se v srpnu chystá na roční studium v Americe. „Je to Harvard pro ženy. Klára musí dostudovat a také si s manželkou moc přejeme, aby se jí život slečny jejího věku nevyhnul. Což s malým prckem nejde,“ vysvětlil David s tím, že se s manželkou o Sebastiana rád postará.

Blesk byl jeden den svědkem, jak Michal plní výtečně roli dědečka, ale i tatínka. „Baví mě to a těší. Konečně důvod k radosti,“ svěřil se. Přitom když Klára otěhotněla, byli Davidovi v rozpacích. Mladík, který je otcem Sebastiana, se k synovi hlásit nechtěl a zvažovalo se, zda by Klára neměla jít na potrat. „Nechci si nechat dítě vzít,“ rozhodla se tehdy Klárka a přidala silný argument: „Já to beru tak, že miminko je taková náhrada mým rodičům i mně za sestru Míšu.“

Michal s manželkou tehdy dceru vyslyšeli a udělali dobře! „Tohle chtěl asi osud,“ řekl David s tím, že narození Sebastiana bylo osudové z vícero důvodů. „Narodil se o pět neděl dřív, a přitom je z něj kluk jak řípa. Má stejný den narození jako Jakub, syn Karla Svobody, a jako Nelly Gottová. Tohle neberu jako náhodu,“ přiznal hitmaker.

Je šťastný. Dcera má potomka. Je mladá a on jí může zajistit, že jí nemusí nic utéct ze života mladé dívky a může studovat. On má s manželkou Marcelou vnuka a zároveň vlastní dítě. „Sebastian je pro nás všechny velký dar,“ nezastírá Michal.

Fotogalerie
7 fotografií