Záruba sedm let od rozpadu manželství o své ženě neřekl křivého slova, ale zřejmě to v něm vřelo jako v sopce těsně před výbuchem. Jinak si nelze vysvětlit, proč se tak zostra pustil do své exmanželky.

"Zatímco my jsme s Viktorem pořád ve stejném bytě, jeho maminka mu vždycky připravila někde jinde ještě další domov, ale po nějakém čase se jí to rozleželo v hlavě a chtěla se zase vrátit, pak zase odcházela. Poslední pokus o její návrat už jsem zastavil. Přestal jsem tomu věřit a nechtěl jsem, abychom zažili další zklamání," řekl v rozhovoru pro magazín Týden Záruba.

Komentátor promluvil i o tom, jak v manželství vypadala jejich domácnost. "Když jsme žili ve třech, měli jsme slečnu na hlídání a paní na uklízení. Když žena odešla, zjistil jsem, že se bez obou pomocnic obejdu," tvrdí Robert, který se s manželkou dohodl na střídavé péči o syna Viktora.

Samozřejmě nás zajímala reakce Světlany. "Nemám zájem nijak reagovat," napsala v SMS zprávě Blesk.cz bývalá moderátorka, která se loni v prosinci tajně provdala za podnikatele Petra Witovského a letos 22. dubna mu porodila syna.

Fotogalerie
5 fotografií