"Už týden ležím v nemocnici, sundávají mi sádru, ale i pak to bude celé ještě na dlouho," napsala Blesk.cz Lejla, která se před dvěma měsíci zranila na lyžích. "Napoprvé mi to špatně srostlo, takže mi koleno museli znovu lámat, dodávaly se šrouby i kostní štěpy z pánve. Doufám, že už mě čeká jen rehabilitace," dodala exotická moderátorka. I když ji sádra omezovala v pohybu, měla ji od kotníku až do poloviny stehna, přesto pracovala.

885831:gallery:true:true

"Musela jsem dodělat hodně věcí pro můj nadační fond Asante Kenya a pomalu se připravovat na cestu do Afriky, kterou jsem kvůli zranění musela zrušit," řekla Blesk.cz Lejla.

Abbasovou v poslední době ještě trápí ztráta milované fenky Faty. Ta jí před dvěma týdny utekla z domu v Troji, kde žije se svým přítelem, muzikantem Michaelem Kocábem. "Nebylo to poprvé, co utekla. Všechny ploty jsme utěsnili, ale ona si vždy vyhrabala díru a zdrhla, má to v krvi," říká moderátorka, která na facebooku založila stránku Hledá se Faty.

"Každý se může podívat, jak Faty vypadá, a pomoct s jejím nalezením. Rozhodla jsem se dát nálezci i odměnu. Už jsem měla několik stop, ale bohužel byly falešné," tvrdí smutně čokoládová kráska.

Fotogalerie
7 fotografií