Martino, proč jste si jako kmotra vaší první audioknihy vybrala svého bývalého přítele Karla Gotta?

S Karlem jsem prožila část svého života a velmi si ho vážím. I po rozchodu jsme zůstali skvělými přáteli a velmi rádi se vidíme. Škoda, že tady nemohla být Ivana, ale večer se uvidíme na večeři.

Jak často se s Karlem vídáte? Voláte si?

Pokud jsem v Čechách, tak chodíme všichni na večeři a když je Ivana s Karlem v Americe, tak se vždy ozvou a když je čas, tak se sejdeme. Miloš si s Karlem rozumí a stejně to mám já s Ivanou. Je to milá a pracovitá holka, myslím, že si Karel dobře vybral.

Nežárlíte na sebe s Ivanou?

Absolutně ne. Vždyť to už je let, co jsem chodila s Karlem... Miluji svého muže, kluky, opravdu bych neměnila. S Milošem máme krásný život.

Proč nejsou synové Andy a Jim s vámi v Praze?

Kluci mají školu a nechtěli jsme je z ní zbytečně vytrhávat. Ale denně si voláme.

Tatianu Vilhelmovou jste si vybrala sama, aby namluvila vaši knihu?

Ne, Táňu mi dohodilo vydavatelství. Samozřejmě znám pár filmů, kde hrála. Jako herečka mi byla vždy hodně sympatická, ale na křtu jsme se viděly poprvé. S výsledkem jsem opravdu moc spokojená.

V pátek natáčíte talk show s Vendulou Svobodovou, znáte se?

Neznáme, bude to naše první setkání. Těším se, protože jsem její talk show viděla a bavila mě. Budeme probírat dvě témata - život s mužem o generaci starší a vyšla jsem ze stínu slavného muže. Určitě to bude velmi zajímavé.

Připravujete další knihu?

Ano, už je skoro hotová, ale ještě nemám název. Jde o příběh dvou dvojic, vše se odehrává v New Yorku a velkou roli v tom hraje internet.

Fotogalerie
7 fotografií