Gynekologickému vyšetření ale ještě předcházelo další nepříjemné překvapení. Pro Banášovou si režisér připravil vědro vody, které na Adelu produkce během úvodu show vylila. Jenže původně mělo vědro vody polít moderátorce jen šaty. Nakonec byla voda Adele vychrstnuta přímo do obličeje a na vlasy. I když se Adela smála, její smích byl jaksi ztuhlý. S tím určitě nepočítala. Čerstvě vyfoukané vlasy si tak musela stáhnout do culíku.

Fotogalerie
10 fotografií

Herec Maroš Kramár zrovna v den natáčení slavil narozeniny a tak mu produkce udělila dárek ve formě gynekologického vyšetření Adely Banášové. Banášová se pohodlně usadila do křesla, roztáhla nohy a Maroš začala s vyšetřením. Všechno bylo samozřejmě jen jako. Scénka však nabyla komediality tím, že Kramár postupně z rozkroku Banášové vytahoval různé předměty. Nejprve šátky, pak dokonce botu a nakonec i kytaru!

"Vůbec se nedivím, že tě tady něco tlačí," prohodil směrem k moderátorce. Banášová ze scénky nebyla nikterak rozhozená a vše brala jako zábavnou recesi. "Byla jsem rozkročená, ale zakrytá," dodala moderátorka, aby bylo všem jasné, že její intimní místa nebyla odhalena.