Kolář se nejprve rozohnil. „To je lež. Já nikdy neřídím, když piju. Mám rád svoji rodinu, miluju své tři děti, mám rád svoje fanoušky a v neposlední řadě mám rád také sebe,“ řekl důrazně Blesku a dodal: „Vždycky si volám Želvy, když piju. Bez výjimky.“

A těch 300 metrů v autě bylo co, Petře?

To má Petr určitě pravdu, to Blesk také zjistil na vlastní oči. Proč se ale tedy nenechá rocker službou odvézt až domů? S odpovědí Kolář chvilku váhal. Potom se však nadechl a spustil. „Tak já vám řeknu pravdu. Opravdu nechci, aby někdo věděl, kde bydlím. Jsem už delší dobu sledován a nikomu už nevěřím. Nechci, aby někdo zasahoval do mého soukromého života. Rodinu si člověk chránit musí,“ řekl.

Nedávnou nevěrou s Lenkou Chlupáčovou, biletářkou Divadla Broadway, si prostě pěkně zavařil a teď se kvůli tomu dopouští i přestupků. „Já to beru tak, že jsem si prostě sám zaparkoval svůj vůz na vlastní pozemek. Víc vám k tomu říkat nebudu,“ pronesl.

Zlehčil tak více než 300 metrů dlouhou cestu Uhřiněvsí a ještě navíc zpěvák hbitě poradil, co má Blesk dělat! „Nechcete se třeba zajímat o to, že právě točím singl na svoje nové album? Opravdu bych rád, aby lidi zajímala moje práce,“ přál si aférami ověnčený Petr Kolář.

Fotogalerie
6 fotografií