"Jsem plná emocí, nesmírně šťastná a poctěná zároveň. Je to velká zodpovědnost, tak doufám, že nezklamu. Těším se na celý herecký tým, nejvíc na Csongora Kassaie, je to můj velký oblíbenec," neskrývá nadšení z nové role Radka Pavlovčinová. V roli atraktivní cikánky se bude střídat s muzikálovou herečkou Markétou Procházkovou, jež hraje v muzikálu Baron Prášil.

"Z role Esmeraldy mám velkou radost. Moc se mi líbilo, jak s námi tvůrčí tým během konkurzu pracoval, už se nemůžu dočkat, až začneme zkoušet," říká pětadvacetiletá rodačka z Jihlavy, která šestým rokem studuje muzikálové herectví na Konzervatoři Jaroslava Ježka a několik let chodí se zpěvákem Tomášem Savkou.

I když Jitka Válková hlavní roli nezískala, smutná být nemusí. Tvůrci Quasimoda jí slíbili, že by ji rádi viděli v dalším muzikálu.

O účast v konkurenčním muzikálu Osmý světadíl, jež v září bude uvádět Divadlo Kalich měla zájem i Česká Miss 2008 Eliška Bučková. Bohužel neuspěla. "Zpěv a pohyb zvládla na výbornou, ale je tam hodně činohry, a to by jako neherečka nezvládla," tvrdí tvůrci připravovaného muzikálu.

Fotogalerie
3 fotografie