Naďa o svém životě ale mluvit příliš nechce. „Prosím vás, dejte mi s mým soukromím pokoj,“ řekla stroze a zavěsila. To její sestra je upovídanější. „Naďa má tohohle ctitele asi rok a je to skutečně muž s velkým M. Nadě se úžasně dvoří. Je inteligentní, vzdělaný a navíc pohledný,“ prozradila Iva.

Hubne kvůli němu

Podle hereččiny sestry si ale Naďa přítele do pražského bytu nevodí. Jezdí prý za ním za Prahu. „Když má ovšem čas, je dost pracovně vytížená. Moc si pochvaluje, že s ní ctitel jezdí po přírodě na kole,“ pokračovala Iva. Přestože Nadin milenec není zadaný, Naďa vztah na veřejnosti legalizovat odmítá. „Nemá ráda, když jí lidé vidí do soukromí. Nestojí o to,“ vysvětluje Iva. A Naďa má prý k utajování přítele ještě jeden důvod. Milenec nestojí o publicitu, a tak se snaží ze všech sil, aby ho kvůli ní nikdo nevláčel po novinách.

Každopádně ale Konvalinková kvete, hubne a mládne. Kvůli milenci chce být zase tou slečnou z komedie Adéla ještě nevečeřela, která muže uhranula vosím pasem, pomněnkovýma očima a zářivým hollywoodským úsměvem. Sedm kilo, jež zhubla, a jsou na ní hodně vidět, prý rozhodně nestačí. A tak má Naďa disciplinovaně v ledničce jen potraviny, které jí schválila přísná Kateřina Cajthamlová, a k tomu herečka ještě pilně cvičí. Právě jízdou na kole propojila lásku i hubnutí.

Fotogalerie
6 fotografií