Voříšková se se svým milencem, s nímž strávila vánoční svátky a Nový rok na cestách po Vietnamu, objevila na udílení literárních cen. Místa měli v lóži ve druhém podlaží, takže soukromí měli dostatek, čehož náležitě využívali. Vesele se bavili, smáli, chytali za ruce a samozřejmě nechyběly vášnivé polibky.

Kamery, které celý večer v přímém přenosu přenášely na ČT 2, naštěstí tak vysoko nesnímaly... Ale na druhou stranu by se diváci u obrazovek určitě víc pobavili než při tanečních vystoupeních, jež připomínaly amatérské tanečky z travesty klubů.

Jak dlouho spolu milenci chodí, není jisté, ale vzhledem k tomu, že už spolu byli loni na filmovém festivalu v Karlových Varech, je možné, že Havelka tak nový kluk nebude.

Jiří Havelka jako režisér působí ve Studiu Ypsilon, v DISKU a v Dejvickém divadle. Moderoval hudební pořad na České televizi a v roce 2007 získal Cenu Alfréda Radoka jako talent roku.

Již 10. ročník udílení literárních cen poněkolikáté moderovala herečka Aňa Geislerová. A byla opravdu vtipná. Cenu nejdůležitější, Magnesii literu za knihu roku, si odnesla Petra Sasínová, vdova po zesnulém Janu Balabánovi, který se vydání své knihy nedočkal.

Fotogalerie
8 fotografií