Patrik sice touží po rodině a dětech, ale pořád se neumí rozhodnout, jestli je tou pravou Lenka, nebo Lída. Nakonec se však přece jen rozhýbal a vyslovil větu, kterou ale děvčata úplně odradil. „Je mi s vámi dobře, ale láska na život to nebude,“ vyznal se farmář. Pak si zřejmě uvědomil, že to nebyla ta pravá slova, a holky si chtěl udobřit snídaní do postele. Už ale bylo pozdě. „Děkuji za všechno, ale chtěla bych tě poprosit, jestli bych mohla jít domů,“ řekla Lída. Patrik byl překvapený, ale ještě víc ho zaskočila Lenka.

„Kvůli tomu, co jsi včera řekl, tak bych taky ráda jela domů,“ přidala se Lenka. To Čangel nečekal. I když se usmíval, bylo vidět, že je to úsměv přes slzy. Z rozhodnutí děvčat byla zklamaná i Patrikova rodina. „Myslela jsem, že ten barák staví pro ženu, kterou si vybere. Viděla jsem k němu Lenku,“ prozradila máma farmáře.

Jeho bratr Martin byl ještě ostřejší. „Stavíš už sedm let vilu jako hrom a pro koho? Pro kamarády asi. Teď jsi promarnil největší šanci svého života,“ spustil na Patrika bratr. Všem se totiž Lenka zalíbila a i na ní bylo vidět, že jí farmář není lhostejný. Čangel potřeboval jen čas na přemýšlení a asi i tlak rodiny. Nakonec se přece jen rozhodl, zvedl telefon a Lence ještě jednou zavolal.

Fotogalerie
5 fotografií