Iveta a Jirka se před devíti měsíci rozvedli. Nerozcházeli se vůbec v dobrém a jakmile podepsali rozvodové papíry, jeden druhému se vyhýbali a nemluvili spolu. Přitom Jirka se netajil tím, že mu bývalá manželka chybí, a Iveta od rozvodu také neměla jiného, stálého partnera po boku. Oba tedy očividně rozchod velmi zasáhl.

Nechala ho stát na ulici

Náhoda tomu chtěla, že oba zase svedla dohromady. Pomeje šel na večírek jednoho módního časopisu, který slaví dva roky od založení, když vtom na ulici potkal Ivetu s jejím synem Arturem. Všichni tři se na sebe podívali a hned bylo jasno - následovalo bujaré objetí! Scéna jako z romantického filmu. Stáli na ulici a všichni tři se objímali. Jirka Ivetu nejprve políbil na ručku, pak se ale osmělil a poprvé od rozvodu ji políbil na ústa.

Iveta byla přemožena emocemi a neodpustila si ukápnutí slziček. Pak se ale svému bývalému manželovi omluvila, že mají s Arturem něco naplánovaného, odešla do tmy a Jirku nechala stát na ulici. Jirka velmi rozrušený vešel na párty, ale během deseti minut byl venku s dvěmi deci vína, které do sebe na jeden lok obrátil.

Iveta se vrátila!

"Opravdu jsem o tom nevěděl, byla to náhoda. Nečekal jsem, že se setkáme. Iveta mi opravdu stále moc chybí a jsem rád, že na mě ani Artur nezapomněl. Všichni tři jsme se upřímně objali. Samozřejmě jsem jí popřál k jejím zítřejším 45. narozeninám. Jsem rád, že jsem byl první. Doufám, že tohle setkání se bude brzy opakovat, dřív než za devět měsíců," řekl Blesk.cz dojatý a očividně vyvedený z míry Jirka Pomeje.

Pak už jen zíral do neznáma a stále opakoval: "Nemohu tomu uvěřit, nemohu tomu uvěřit..." Vypadal jako ve snách. Z nich ho asi probrala Iveta, která asi napětí nevydržela, a po pár minutách se vrátila. Co bude dál, se ukáže.

Fotogalerie
8 fotografií