Nesl to statečně, byť voda měla jenom sedm stupňů. Pro všechny případy byly na pražském Žofíně přistaveny dva záchranné vozy, to kdyby Jirkovo láskou tolikrát už zlomené srdce nevydrželo teplotní šok a jemu se udělalo nevolno. Naštěstí nebyly třeba. „Čekal jsem, že to bude teplejší. Ale šel bych do toho klidně znovu. Naposledy jsem se ve Vltavě koupal s mojí první ženou Míšou Kuklovou,“ řekl zmrzlý Pomeje.

Pomeje se před skokem několik minut odhodlával a osměloval. Sázka je ale sázka a on skočil šipku, přestože ho upozorňovali, že skáče do mělké vody. On to ale ustál, dokonce si pak skočil ještě dvakrát. Když vylezl z vody, pozdravil se s několika zvědavci a pro jistotu zalezl do sanitky, kde se převlékl. Ještě předtím se nechal zabalit do termofolie, aby neprochladl.

Ale ve večerních VIP zprávách na Primě se nechal Pomeje přemluvit moderátorkou a do ledové vody skočil ještě jednou! Opět mu na pomoc přispěchal pohotový, připravený záchranář.

Bude se ženit

Podle zjištění Blesk.cz leze na Jiřího Pomeje jaro a nepomohla mu ani studená koupel ve Vltavě. Nechal se totiž slyšet, že by se rád potřetí oženil. „Ještě jsem ale nenašel tu pravou. Ale až ji najdu, tak to bude opět ve velkém stylu. Minimálně na Strahově,“ pochlubil se Blesk.cz se svými plány Pomeje.  

Na manželství tedy nezanevřel a ani na své dvě bývalé ženy, které mají obě ve stejný den narozeniny. Ivetě Bartošové i Michaele Kuklové k nim popřeje přímo v noci ze čtvrtka na pátek v éteru radia Frekvence 1, kde pravidelně vysílá.

Fotogalerie
7 fotografií