„Ano, je to pravda, zasnoubili jsme se,“ potvrdil Blesku sám Plekanec. S útočníkem Montreal Canadiens Vondráčková chodí od loňského léta. O jejich vztahu jako první informoval Blesk na podzim. Zpočátku se spekulovalo, zda jejich láska vůbec vydrží. Plekanec totiž hraje v Kanadě a nevypadá to, že by se jen tak vrátil zpět do Česka. A ani nemusí. Vondráčková za ním často do zámoří jezdí.

O tom, že to oba myslí vážně, už není pochyb. I když zpěvačka dlouho váhala a na toho pravého čekala do třiceti let, teď se odhodlala, že si hvězdu NHL vezme za manžela. „Ještě něčím překvapí,“ neudržel tajemství Jiří Vondráček, který za Lucii přebíral cenu TýTý. Dotaz Blesku, zda Lucie chystá svatbu, ho proto nepřekvapil. „Ani bych se tomu nedivil. Pokud se ona rozhodne, tak to tak udělá,“ řekl Jiří Vondráček.

S Tomášem se podle informací Blesku už poznal a považuje ho za milého kluka. Aby ne, je to nejen hodný kluk, ale také bohatý ženich. Plekanec v létě uzavřel nový šestiletý kontrakt s celkovým příjmem 30 milionů dolarů, což je 540 milionů korun českých, a navíc v noci na neděli pomohl Montrealu v NHL k výhře 3:1 nad New Jersey přihrávkou na vítězný gól. Termín svatby ještě páreček nemá.

Fotogalerie
4 fotografie