Zpěvačka dorazila do Vinohradského divadla bez doprovodu, takže se družila, s kým mohla. K přehlédnutí nebyl její nadupaný dekolt, který se doslova dral z měděných šatů, jež příliš nelichotily jejím taktéž dmoucímu se bříšku a silnějším pažím. Ty by každá soudná osoba rafinovaně překryla aspoň lehkým šálkem. Ne tak Iveta. „Mám 55 kilo, za poslední dobu jsem dokonce tři kila zhubla,“ hlásila Blesk.cz zpěvačka.

A jak vysvětluje, že jí prsa přetékala z živůtku? „Začala mi růst prsa. Zbláznily se mi hormony. To mám tak po mámě,“ dala Blesk.cz „jasnou“ odpověď Iveta Bartošová, která je stále bez chlapa. Do divadla ji sice jeden doprovázel, ale byl to její osobní strážce.


Video
Video se připravuje ...

Iveta Bartošová kyprých tvarů tvrdí, že má 55 kg. Jan Jedlička, foto: David Malík

Zeptali jsme se jí také, proč se tak dlouho neobjevovala na veřejnosti. Zpěvačka jakékoli spekulace pádu zpět do depresí a závislostí na pití a lécích rezolutně popírá. „Nikam jsem nezmizela. Jela jsem jen s Arturem na hory. Moc jsme si to tam užívali,“ tvrdila rozjařená Iveta. Artur měl prý jarní prázdniny. Zatímco běžní čeští školáci je mají pouze týden, ty Arturovy trvaly jednou tak dlouho. „Není na tom nic divného. Měl dva týdny jarních prázdnin,“ uzavřela zpěvačka.

Fotogalerie
6 fotografií