Kolář jako jeden z nejpopulárnějších zpěváků současnosti nemohl na akci chybět. Manželka se ale po odhalení jeho nevěry na veřejnosti pochopitelně ukazovat nechce. A to ani přesto, že ho vzala na milost, protože už v pátek po představení jel z divadla rovnou domů k ženě a svým dvěma dětem.



Producent Jaro Slávik, který se u českých diváků proslavil v talentové soutěži Česko Slovensko má talent, vůbec poprvé do společnosti vyvedl svou černovlasou manželku.

Nechybějí hvězdy populárních seriálů Ordinace, Ulice, Vyprávěj nebo Cest domů. Všichni mají svá želízka v ohni.

Veronika Freimanová ze seriálu České televize Vyprávěj vyvedla do společnosti dlouho utajovaného přítele, ale třeba taková Míša Kuklová z Ordinace přišla sama. Její partner doma hlídá synka. Sám přišel také seriálový docent Valšík Petr Štěpánek, jeho dlouholetá kamarádka, kolegyně a seriálová manželka Zlata Adamovská po jeho boku chyběla.

Tradičními páry jsou Karel Gott s Ivankou, která má tyrkysovou róbu s půlmetrovou vlečkou. Ve foyer se již začaly uzavírat sázky, jestli dojde k nehodě a v přeplněných prostorách divadla jí ji někdo přišlápne. Společně přijeli také kolegové Lucie Borhyová a Rey Koranteng. S manželkou přišel kuchař Jiří Babica a hned u vchodu způsobně pozdravil každého, koho potkal, včetně hostesek, barmanů a šatnářek.

Po dlouhé době se ve společnosti objevila zpěvačka Iveta Bartošová, kterou doprovázel osobní strážce. Spekulovalo se, že Iveta opět spadla do závislosti na alkoholu a lécích. Ona to ale vyvrací. Svou nepřítomnost vysvětluje tím, že byla na klinice na několika malých kosmetických zákrocích. Odolá množství šampaňského, které bylo všude připraveno?

Fotogalerie
24 fotografií