"Chtěla jsem uzavřít svojí lyžařskou sezonu a takhle blbě to dopadlo. Když jsem sjížděla sjezdovku najednou se mi vypnulo vázání, vylétla jsem, spadla a natrhla si lýtkový sval. Se strašnou bolestí jsem to sjela dolů, ale tam už na mě čekala horská služba, která mě ošetřila a převezla do místní nemocnice," svěřila se Blesk.cz zpěvačka.

Po ošetření se zpěvačka vrátila domů do Prahy. Ale každým dnem se bolest a tlak v noze stupňovala. Anna K. se tedy ve čtvrtek odebrala ke svému lékaři, aby zjistil, zda je vše v pořádku. Bohužel nebylo. Jeho podezření na trombózu se potvrdilo. Okamžitě zpěvačce nasadil léky na ředění krve a poslal jí do domácího léčení.

"Do břicha si píchám injekce a beru léky na ředění krve, jeden se jmenuje Warfarin. Musím to neustále ledovat, ale stejně to bolí jako čert. Strašně mě mrzí, že se kvůli tomuhle nemohu v neděli zúčastnit charitativního koncertu Pomozte dětem v opavském divadle, kde jsem  měla s Tomášem Klusem vystupovat. Kdyby to jen trochu bylo možné, přijela bych. Aspoň jsem se s Tomášem domluvila, že diváky pozdravím telefonicky," říká Anna K.

Fotogalerie
4 fotografie