Podobnou situaci jako Jitka zažívala po svém zvolení i Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (27). Tehdejší partner Radovan Hynek také odmítal společné bydlení a půl roku nato vztah zkrachoval. „Doufám, že to Jitce vydrží. Ale podle mě za rozchodem nebude stát bydlení, ale spíš to, že jsou oba moc mladí a postupem času se jim změní priority,“ usuzovala Lutovská.

Přesto má nová Česká Miss z bydlení na pražském Zličíně v bytě 2+kk s lodžií velkou radost. „Doposud jsem bydlela s rodiči, tak to pro mě bude nová zkušenost,“ těší se Nováčková. Součástí bytu jsou i dva sklepy a parkovací stání v podzemních garážích.

Fotogalerie
10 fotografií

Denisa Domanská, která získala titul Česká Miss World 2011, si bude užívat v bytě 2+kk s balkónem. Také součástí tohoto bytu je sklep a parkovací stání v podzemních garážích.

„Oba byty jsou opravdu nádherné. Výborné je i místo, kde se nachází. Ani jedna z nás nepochází s Prahy, ale díky úspěchu v České Miss se hlavní město stane naším novým domovem. Především z pracovních důvodů je skvělé, že tu budeme mít svůj vlastní byt. Už se moc těšíme, až si ho zařídíme přesně podle svých představ“, nechaly se slyšet vítězky.