Půvabná rusovláska sice většinou na jevišti i před kamerou působí nevinně, ale v několika filmech už bez okolků předvedla své poprsí. Teď v představení Konečná stanice Touha zvedla Táňa na jevišti nenuceně sukni a zadeček byl venku. Mluvit o svých erotických scénách ale herečka nechtěla. Nebrala telefon a na esemesky nereagovala.

Během tříhodinového představení, kde hraje jednu z hlavních postav, si několikrát zvedne sukni a diváci se mohou pokochat její vypracovaným zadečkem. "Tento úkol je pro mě výzvou. Líbí se mi, že se pohybuji mezi dvěma světy, nechci ani jeden ztratit, ale musím se rozhodnout," řekla ještě před premiérou o své roli herečka.

Pauhofová hraje v představení spolu se svým životním partnerem Tomášem Maštalířem. A právě jemu své pozadí ukazuje ve hře. "Přestože to není poprvé, co spolu hrajeme, manžely jsme na jevišti ještě nebyli. Jsme sice partneři v soukromí, ale jsme i kolegové, takže žádná psychohygiena se nekoná," řekl Maštalíř.

Z rusovlasé herečky jsou mile překvapeni i diváci. "Zaskočilo mě, že ukazuje zadek, nakonec se mi zdálo, že má na sobě jemné kalhotky tělové barvy, ale z dálky to vypadalo, jakoby vůbec nic neměla. Táňa je výborná herečka, tu roli zvládla skvěle," popsal divák, který herečku během představení vyfotil.