Agáta Hanychová vyrazila oslavit druhé narozeniny klubu SaSaZu v šedivém teplákovém overalu, tzv. dupačky pro dospělé, který její těhotenstvím se zaoblující postavě příliš nelichotil. Byť k němu nazula vysoké jehly, vypadala, jako by právě vstala po prováleném odpoledni z gauče.

Ale jelikož jí hormony neubraly nic z jejího exhibicionismu, ochotně před fotografy kombinézu rozepnula a pochlubila se svým bříškem, které se v pátém měsíci už pořádně zakulacuje. Nechala se také slyšet, že je ráda, že už překonala virózu, která ji v minulých dnes sklátila vysokými horečkami. Dokonce kvůli tomu musela odjet na pohotovost do nemocnice.

Agátě se ulevilo, že krátká nemoc miminko příliš neohrozilo. To, že mu ale krví nechává kolovat nikotin, ji však zdá se vůbec nevzrušuje. Když si myslela, že ji objektiv foťáku nesleduje, klidně vytáhla cigarety a bánila jednu za druhou.

Bude to kluk!

Blesk.cz také zjistil, že prvorozená dcera herečky Veroniky Žilkové čeká chlapečka. Z toho má jistě velkou radost tatínek Miroslav Dopita, hráč amerického fotbalu, který pro Agátu po půlnoci do klubu přijel. Ten do klubu nezašel, čas na parkovišti si krátil v autě. Rozpitý půllitr piva na palubní desce na přílišnou zodpovědnost nastávajícího otce ale zrovna neukazoval. To bude tedy rodinka…

Krom Hanychové si oslavu v holešovickém klubu nenechala ujít modelka Simona Krainová (38), která dorazila se svým manželem Karlem Vágnerem a sestrou Yvonou. Jen o pár minut se minula právě s Agátou, kterou loni nechala z klubu vyvést.


Fotogalerie
14 fotografií