"Kamkoliv spolu přijedeme, všichni si myslí, že je to můj přítel nebo bratr. Takže naposledy říkám, to je můj taťka," řekla Blesk.cz usměvavá zpěvačka, která svého otce musela pozvat i na pódium, kde křest její první desky Shining probíhal. Od sponzorů dostala nádherné bílé auto, ale jelikož ještě není plnoletá, musel klíčky převzít otec.

"Jakmile budu plnoletá hned si udělám řidičák. Zatím mě bude vozit taťka nebo můj přítel," usmívala se Monika. Půvabná brunetka už několik měsíců randí se svým kolegou ze SuperStar s exotickým Benem Cristovaem, který samozřejmě na křtu v kostele sv. Michaela nechyběl.

Exsuperstáristé Ben Cristovao s Monikou Bagárovou
Autor: Petr Merta

Během křtu Bagárovou nejednou přemohly emoce a ona se přímo na pódiu rozplakala. "Mám okolo sebe tolik úžasných lidí, kteří mi pomohli dostat se tam, kde teď jsem. Všem moc děkuji za podporu a lásku," řekla se slzami v očích Monika.

Role kmotrů se chopil Ben Cristovao, Denis Lacho, šéf vydavatelství EMI Vladimír Kočandrle, Josef Bagár a Yvetta Blanarovičová. Na akci se objevil slovenský zpěvák Robert Opatovský, se kterým si Bagárová zazpívala duet Prší. Ten na internetu shlédlo přes milion lidí.

Fotogalerie
12 fotografií