Slovenská herečka se už oklepala ze šoku, kterým utrpěla při útoku sebevražedného teroristy, ale ne všechny zranění má už zahojená. "Donedávna jsem ještě na noze nosila ortézu, ale pravidelně chodím na rehabilitace, takže se to lepší. Občas mám dny, kdy kulhám," svěřila se Blesk. cz herečka, která se v lednu stala přímým účastníkem teroristického útoku na moskevském letišti Domodědovo.

"V těle mám ještě asi čtyři střepiny, které mi lékaři raději nevyndali. Kdyby mi o nich neřekli, tak o nich ani nevím," tvrdí Fialová. Sympatická herečka moderovala druhé narozeniny luxusního hotelu Buddha bar. "Když jsem v Praze, tak tady pravidelně spávám. Je to opravdu dokonalý hotel s dokonalým servisem. Akorát jednou jsem tady zažila nepříjemnou věc, a to když se náhodou spustil požární alarm a všichni hosté se museli evakuovat. Ale naštěstí nehořelo, takže jsme se všichni rychle vrátili do pokojů," zavzpomínala na nepříjemné chvilky Zuzana.

Na večírek se herečka opravdu vyparádila. Černé šaty odhalily, že Zuzana je žena se správnými křivkami. Hluboký dekolt, oblé boky a pevný zadeček, právem přitahovaly pohledy všech mužů na party. "Většinou chodím ve sportovním oblečení, takže když si vezmu šaty, je hodně lidí překvapena," usmívá se Fialová, která hrála v českém detektivním seriálu Kriminálka Staré město nebo ve snímku Obsluhoval jsem anglického krále.

Fotogalerie
4 fotografie