Pavlovčinová se s Etzlerem sblížila při natáčení seriálu Cesty domů. Práce se však zvrtla a jejich vztah překročil meze profesionality. Bouřlivý románek však skončil tak rychle, jako začal. Etzlerova partnerka Vilma Cibulková (47) ho sice nejprve vyhodila z domu, ani ne po 14 dnech se Etzler už stěhoval zpátky.

Radka se ale do o dvacet let staršího a charismatického herce zamilovala až po uši. Konec románku nesla těžce. Jak se z toho dostává? „Bojuju,“ byla skoupá na slovo Radka. Nechtěla ani prozradit, jestli už se na obzoru objevil někdo nový, kdo jí pomohl na Etzlera zapomenout. „No comment,“ pronesla Radka avšak s potutelným úsměvem.

Každopádně seriál Cesty domů natáčí pořád. „Nevím nic o tom, že bych měla skončit,“ vyvrátila Radka fámy, že snad v oblíbeném seriálu TV Prima končí.

Jedna nabídka za druhou

I kdyby Radka žádný nový objev neměla, na nedostatek rozptýlení si rozhodně stěžovat nemůže. Má totiž spoustu práce. „Dostala jsem nějaké nabídky na další seriály, ale zatím nechci nic bližšího prozrazovat, abych to nezakřikla,“ řekla Blesk.cz Pavlovčinová, která byla středem pozornosti charitativní akce zumba maratonu, jehož výtěžek dostane těžce nemocná dívenka Karolínka Hájková.

Vedle Pavlovčinové přišly akci podpořit například těhotná moderátorka Eva Decastelo nebo Česká Miss Eliška Bučková, která dorazila se svým přítelem Václavem Noidem Bártou.

Fotogalerie
6 fotografií