"Ve VIP zprávách dochází ke změně na postu moderátorky. Z redakce k dnešnímu dni (úterý, 22. 3.) na vlastní žádost odchází Martina Gavriely, a naopak nastupuje nová posila v podobě Laďky Něrgešové, kterou diváci pravidelně vídají jako moderátorku show Farmář hledá ženu," řekla Blesk.cz mluvčí TV Prima Jana Mrákotová.

Martina Gavriely se po několika dnech dovolené a úvah o svém dalším působení v Televizi Prima rozhodla odejít z televizního světa a věnovat se především rodinnému zázemí a podnikání v gastronomii.

Nechci zažít další kampaň, která by přišla, kdybych se vrátila na obrazovku. Chci, aby moje děti už měly klid. Přesto děkuji těm, kteří mě podporovali,“ okomentovala své rozhodnutí Martina.

Fotogalerie
4 fotografie

Moderátorka Laďka se bude muset do nové pozice vžít rychle, na obrazovce se objeví už začátkem dubna. „Zavolala mi Jitka Obzinová a nabídla mi moderování VIP zpráv s tím, že je to trochu nahonem. Nabídka mě zaskočila, ale moderování je moje práce a já ji po krátkém rozhovoru ráda přijala. Líbí se mi plány do budoucna, o co všechno by se mohly VIP zprávy rozšířit. Pro mě je to další výzva a zkušenost. A rozhodně nepopírám, že budu mít trému. Tak mi držte palce,“ říká sama Laďka Něrgešová o svém působení ve VIP zprávách.

A to Prima donedávna tvrdila, že za porno minulost Gavriely odcházet nemusí. „Kvůli hříchům mládí nebudeme nikoho trestat. S paní Gavriely budeme ještě jednat, ale necítíme, že bychom se měli zabývat jejími hříchy mládí,“ tvrdila mluvčí TV Prima Jana Mrákotová.