Známé postavy ze dvou nejsledovanějších seriálů TV Nova ukázaly svou pravou tvář. Na charitativním plese na Žofíně ováděly do ranních hodin. Hana Maciuchová nejdřív zazpívala kolegům, a pak se svým letitým přítelem, docentem z Vysoké školy ekonomické Karlem Pstružinou, ovládla parket. Do rytmu se kroutila a poskakovala jak rozpustilá školačka. Její partner samozřejmě nezůstal pozadu.

A když se k nim přidala seriálová majitelka potravin a největší drbna z Ulice Vilma Niklová alias Jaroslava Obermaierová, společně si obě hodně nahlas zazpívaly.

Vysoké podpatky a několik skleniček vína zradily Šárku Ullrichovou. Ta si během večera ustlala na zemi a nebýt Jana Antonína Duchoslava, asi by tam seděla ještě teď. Podobný problém měla i sexbomba z Ulice Aneta Krejčíková. I ta síly nabírala vsedě.

Velké show předvedl Petr Rychlý, který byl navlečen do dvojkostýmu obou pohlaví. Když se natočil zprava, byl muž, když zleva byl za blondýnu. Co ještě se dělo na plese Novy, uvidíte ve fotogalerii. A že to byly velké věci!

Fotogalerie
12 fotografií