Modelka se sice v dubnu a v květnu vydá na pravidelnou tour s modelingovou agenturou Elite, aby našli nové začínající modelky, ale jinak se do práce moc nežene. "Strašně si užívám být doma se synem a manželem. To by musela přijít hodně zajímavá finanční nabídka, abych na ní kývla, ale zatím vše odmítám. Možná někdy něco nafotím, ale na molo mě hned tak někdo nedostane, ale namol mě uvidíte určitě," vtipkovala Simona, která je po porodu v téměř dokonalé formě.

"Ještě břicho a stehna nejsou úplně ideální, ale jinak jsem spokojená. Na druhou stranu, já teď váhu nebo špeky, opravdu neřeším. Užívám si Maxíka a jsem nesmírně šťastná," dodala modelka, která na VIP party ve Slovanském domě, kde už nějaký ten pátek se svou rodinou bydlí, dorazila s manželem. Maxe hlídala chůva Magda.

Video
Video se připravuje ...

Rozverná Simona Krainová vypráví mimo jiné, jak skrývá kila po porodu. Jan Jedlička

Fotogalerie
13 fotografií

"Je opravdu pohodlné bydlet nad takovýmhle centrem. Jen seběhnu patro a mám tu restauraci, kino, obchody, masáže, kam se chodím vyspat, paráda. Taky když se mi nechce vařit, skočím k asiatům pro jídlo a mám navařeno," směje se Simona. Rodinka má za sebou už první zahraniční dovolenou. Minulý víkend strávili v Toskánsku.