"Talentovaná a půvabná Tereza Kostková se objeví v nové roli, kterou jí scenáristé Barbara Bulvová a Jan Coufal píšou přímo na tělo. Tereza ztvární postavu naprosto zásadní, všemi milovanou. Těším se, že s Terezkou navážeme na naši báječnou spolupráci, která započala na seriálu Pojišťovna štěstí," říká režisér Jiří Adamec, který Blesk.cz prozradil, proč herci z Novy hromadně přebíhají ke konkurenci.

"Cesty domů vyprávějí lepší příběh, hrají tam výteční herci a režíruje to režisér, kterého si Kostková a jiní váží," řekl Blesk.cz režisér.

Režisér Jiří Adamec je rád, že za ním herci jdou
Autor: TV Prima

Na Primě už natáčí i hubatý doktor Oskar Všetečka, kterého na Nově ztvárnil Martin Písařík. Martin nebude hrát lékaře, ale policistu, který to hraje na obě strany.

V Cestách domů je hodně herců, kteří se objevili v Ordinaci růžové zahradě. Třeba Pavla Vitázková, Ladislav Potměšil, Veronika Jeníková, Ladislav Hampl, Vendulka Křížová nebo Petr Konáš. Toho si diváci pamatují jako Roberta Šamberu, kterého tvůrci Ordinace nechali při nehodě zemřít.

A co na to říká vedení televize Nova?

"Protože se tvůrci snaží pro Ordinaci získávat stále nové, hvězdné herecké tváře, je jasné, že nelze zachovat všechny herce a někteří přirozeně ze seriálu odcházejí. A vzhledem k velikosti trhu je také přirozené, že jejich kroky vedou k televizním stanicím č. 2 a 3. Obecně ale platí, že všechny odchody probíhají v přátelském duchu, vždy se dohodnou obě strany s dlouhým časovým předstihem na tom, jak nejlépe by postava mohla ze seriálu odejít. S Terezou Kostkovou se diváci Ordinace budou potkávat ještě i v další sezóně, která začíná v září 2011," řekla Blesk.cz tisková mluvčí TV Nova Michaela Fričová.

Fotogalerie
7 fotografií