Karembeu chtěl počít dítě i s Adrianou, jenže ta nejdříve rodičovství odkládala kvůli kariéře, pak se páru nedařilo a nakonec si modelka po třinácti letech manželství našla nového partnera, zámožného francouzského podnikatele Andrewa. Ten ji nyní chodí pravidelně podporovat i do hlediště francouzské taneční show Dance avec les Stars. Páreček milenců si spolu vyrazil už i na několikadenní dovolenou do Afriky.

Než stačili všichni rozchod prominentního páru rozdýchat, vyšla najevo další šokující zpráva. Christian Karembeu má nemanželské dítě. Ve své knize Kanako (název kmene z Nové Kaledonie, odkud fotbalista pochází) se přiznal k patnáctileté dceři Inese Hudrenie. S její mámou, jistou Estelle, chodil ještě během svého působení ve fotbalovém klubu FC Nantes. Od dcery a její matky však odešel hned poté, co se v roce 1996 setkal s Adrianou, kterou si nakonec o dva roky později vzal za ženu. Podle francouzských médií však Christian svou dceru v Nantes pravidelně navštěvuje.

Fotogalerie
1 fotografie

Důvodů rozchodu Sklenaříkové a Karembeu tedy může být hned několik. Kromě nevěry a roky utajovaného nemanželského dítěte, vztah mohl ztroskotat i na tom, že bývalý fotbalista dlouhá léta toužil po dětech, ale s Adrianou se jich dosud nedočkal. Karembeu, který pochází z Nové Kaledonie, má totiž sedmnáct sourozenců. "Určitě plánujeme děti, ale vše závisí na Adrianě. Já bych je chtěl velmi. Myslím, že dvě, tři děti by byly v pořádku," přiznal médiím svou touhu Karembeu. Těhotenství ale modelka nejprve odsouvala a pak se role mámy začala bát.

"Je to ve mně. Manžel je na roli rodiče připravený. Máme vynikající vztah a já to nechci překazit," vysvětlovala Adriana. Před dvěma lety svůj postoj změnila. Na mateřství najednou byla připravená: "Můžu říct, že už to přichází, cítím to ..." Od té doby uplynulo hodně času a nic. Co stojí doopravdy za krachem manželství, tak ví jen oni dva.