Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Televizní démoni: Věští z vody, s bubínkem...za 70 Kč za hovor

Video se připravuje ...
Autor: lara, Kjos - 
8. března 2011
05:00

Chcete znát odpověď na cokoliv na světě? Zavolejte televizním věštcům! Bratru za 70 korun za minutu hovoru odpoví úplně na vše. A pomocí bubínků zaženou nemoc i vašemu štěněti. Co na tom, že jde o podvod? Šamani ovládli noční vysílací čas soukromých televizních stanic. A rozumy už neberou jen z karet. Správnou odpověď na vaše trápení jim poskytne i kýbl čisté vody, koule nebo bubínky. A lidi za to nadšeně platí!

Kdo si v čase hluboce po půlnoci pustí televizi, nestačí se divit. Za šílených 70 korun za minutu jim Vlastík Plamínek, Alenka Pastelka, Stanley Bradley a další zvláštní existence věští z vody či koule nebo léčí bubnováním. Podivná individua s pomocí různých předmětů dokáží odpovědět na každou otázku. Je jedno, zda volajícího zajímá budoucnost, zdraví, láska nebo se momentálně cítí opuštěn, věštci na vše odpoví.

Věštec vesele bubnuje, vy přijdete na buben
Vlastík Plamínek používá bubínek... Vlastík Plamínek používá bubínek... | youtube.com

Vytočit číslo, položit otázku a dostat odpověď zní jako rajská hudba z budoucnosti, ale samozřejmě to má háček. Jedno zavolání a pokec s věštcem, který třeba bubínkem zahání nemoc vašemu štěněti, vás může přívést na buben. Jedna minuta hovoru totiž stojí 70 korun. A buďte si jisti, že věštci s odpovědí nepospíchají. Hovor se v klidu může protáhnout třeba na deset minut nebo hodinu, což vás vyjde na 4 200 korun!

A jak se vůbec věštci do televizního vysílání dostanou? „To je věc externí společnosti z Maďarska, my jim pouze poskytujeme televizní prostor,“ řekl Blesku Janis Sidovský, místopředseda představenstva TV Barrandov. Sledovanost je navíc velká. „V tomto čase to je relativně úspěšné. Určitě pořad do června na naší televizi poběží,“ dodal Sidovský.

Většina diváků si při zhlédnutí pořadu poklepe na čelo a televizi raději vypne. Ale běda těm, kteří nejsou v dobrém psychickém stavu a mají starosti v práci, trable ve vztahu nebo jsou v alkoholovém opojení.

Věštění z vody je poměrně stará metoda... Věštění z vody je poměrně stará metoda... | youtube.com

Věštec dostal padáka za svědící zadek

Někdy to věštci přeženou s energií!  Jako třeba televizní "hvězda" Stanley Bradley alias Stanislav Brázda, který dostal vyhazov za svérázný monolog v nočním pořadu. Na rádoby vtipnou otázku opilého puberťáka, který se ho ptal: „Proč ho svědí koule, já jsem totiž zfetoval nějaký sr..ky v jednom podniku“, totiž odpověděl tak, že uzemnil nejen jeho, ale i diváky! "Máte naraženou kostrč, takže vás bude za chvilku svědit pr..l!

Bradley také chlapci bez okolků řekl, že by měl něco udělat se svým životem, nebo za několik let umře. A právě díky těmto kontroverzním výrokům se stal spot hitem internetu a na sociální síti facebook. Vedení televize bylo ale opačného názoru a milý věštěc dostal bez milosti padáka.

Pozor, pekelně se soutředím...

Někteří "věštci" tahání peněz z kapsy důvěřivých občanů dotáhli k dokonalosti. Stačí jim málo - pekelně se soustředit...

Věštec: Haló, slyšíme se?

Divačka: Dobrý večer, tady ta a ta.

Věštec: Váš problém se vyřeší k vaší spokojenosti. Děkuji za zavolání.
(Konec hovoru)

Není to geniální? "Věštec" se na nic neptal, nedal najevo žádnou povědomost o problému, řekl jen těchto pár slov a během asi 30 sekund měl vyděláno. Škoda, že jsme nemohli vidět tvář té divačky - jestli jí takováhle "věštba" stála za těch 70 Kč.

JAKÝ MÁTE NÁZOR NA VĚŠTCE? PIŠTE DO DISKUZE!


kacota ( 10. března 2011 11:57 )

ďakuj Bohu, že si sa zbavla takého vola ! všetko je tak ako má byť...

zaviracispendlik ( 9. března 2011 19:04 )

myslela jsem, že se z něj dá uplácat jenom policajt

anasyi ( 9. března 2011 16:22 )

nojo spendlicku,nekdo holt mlati do bubinku,jiny si macha p.r.d.e.l v kyblu a dalsi rozebira i to h.o.v.n.o.

zaviracispendlik ( 9. března 2011 16:09 )

to je síla nevěděla jsem, že se dá s hounem kouzlit

anasyi ( 9. března 2011 15:06 )

nahodou,znala jsem jednoho vestce,ten vestil jen z h.o.v.n.a. me nemohl nikdy nic vyvestit,protoze ja jsem mu mohla poskytnout trus az kolem 18 hod. a to uz nevestil,a kdybych si to nechala na druhy den,tak by vesteni zase nefungovalo,protoze trus by do sebe nacucnul negativni informace pres noc a on by me podaval jine informace.Jedine,pokud bych material peclive uzavrela do zavarovaci sklenice,pevne uzavrela a ulozila do chladu,v lete do chladnicky,ovsem z napisem na sklenici ,,neotvirat,,protoze tim by mohlo dojit nasaknuti negativnich energii,takze mistr si takto material otviral sam.Mno a kdyz jsem mu sdelila,ze nemam zadny svuj trus,tak me rekl,at ho tedy neobtezuji....

Zobrazit celou diskusi